fredag 21. januar 2011

En fantastisk dag på skøyter

På onsdagen fikk vi endelig sjansen til å dra ut på god is. Været hadde vært med oss, det hadde vært 2 dager med smeltevær slik at vannet la seg ovenpå, når dette da frøs natt til onsdag var isen fin å gjevn. Vi drog ut halv ni, og det viste seg fort at ikke vi var de eneste som var ute etter den gode isen. Da vi gikk på trikken var det helt full av andre som satt der med ispigger og skøyter på sekkene. Stockholm skøyteklubb var også ute, de har regelmessige turer på onsdager, og denne dagen var det mange som ikke hadde fått kjørt på en stund. Det var litt kult, for de var veldig nysgjerrige på hvem vi var, så praten kom fort igang.


















Det var litt kult å være en del av så mange. Da vi kom fram til isen grupperte de seg og dro utover i grupper ut ifra hvor langt og fort de ville kjøre. Vi tok det med ro og ventet til de hadde dratt.











 

Da vi satte igang var det helt sykt, isen var så fin og vi kunne flyte bortover uten å bruke krefter i det heletatt. sola skinte og været var varmt, helt perfekt.





 Her et bilde som er tatt med halve kameraet under vann.



















 Litt merkelig og skummelt å gå på isen når det ser ut som det bare er slk som flyter rundt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar