tirsdag 9. november 2010

Første dagen i skogen.

 Her er leirplassen vår med 4 lavoer, vi lå 6-7 per i hver av dem. Her har snøen begynt å smelte litt. Bålplassene hadde vi inne i skogen bak lavoene mot vannet.

Her ser man hvordan bålplassene våre ser ut, vi hadde en plass nede ved vannet, venstre på bildet, og en lengre opp, høyre i bildet. Det var fint at de lå inntil vannet slik.
Se på bildet over for å se utsikten, det blir større.


Under her holdt vi på med forskjellige leker, leker som kan brukes til teambuilding f.eks.



Etter å ha lekt litt gikk vi videre på tur, og mens vi gikk plukket vi traktkantareller til matlagingen, den var veldig mye kantareller i området. Se på bildet under, se å mange vi fant.

Det blei mange til slutt og det smakte veldig godt til maten etterpå.


Etter å ha godt en rundttur i området gikk vi innom damen som eide plassen vi bodde på. Hun fortalte litt om hvordan hun drev plassen og noen gode historier. Og vi fikk hjemmelaga kake og kaffe.

På kvelden stod laks på menyen, som vi skulle lage i jordovn. Så vi varmet steiner i noen timer til de var varme nok og la dem i en grop. Vi la ned steinene, litt gress ovenpå, så laksen over der. På laksen la vi granbar og en presenning på toppen. Etter en stund var laksen klar, nesten klar i allefall. å det ble ganske godt.

Se på bildet, steinene var helt glødende.


En av lærerne holdt et lite show med stålull før vi la oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar